Home
Bedrijf
Tuinontwerp
Tuinaanleg
Onderhoud
Fotos
Contact
Vacatures

Bedrijfsprofiel

Van Drunen Hoveniers is al sinds jaar en dag het aanspreekpunt voor particuliere en bedrijfstuinen. Bart van Drunen leerde het vak van hovenier op de middelbare tuinbouwschool in Breda. Na een stage in Canada en enkele stages in de directe omgeving, zette hij zelfstandig in 1991 het bedrijf van zijn vader voort, die in 1967 startte met het hoveniersbedrijf.
Wat in eerste instantie voornamelijk lokale werkzaamheden betrof, heeft Bart van Drunen uit laten groeien tot een bedrijf dat projecten realiseert door heel Nederland.

Ons bedrijf bedient met vakbekwame enthousiaste hoveniers een grote diversiteit aan opdrachtgevers. Zowel zakelijk als particulier. In de regio maar ook daarbuiten.
Zij werken in een wisselende samenstelling in de aanleg en onderhoud van tuinen. Ons bedrijf kenmerkt zich in de persoonlijke aandacht gebundeld met ervaring, een efficiƫnte werkwijze en een accurate uitvoering. Dat maakt ons doeltreffend. Wellicht een reden om ons in te schakelen. Graag zijn wij u van dienst.