Home
Bedrijf
Tuinontwerp
Tuinaanleg
Onderhoud
Fotos
Contact
Vacatures

Onderhoud

Uiteraard vergt een tuin onderhoud. Sterker nog, goed onderhoud is het behoud van uw tuin. Vooral een jonge tuin vraagt de eerste twee jaar na de aanleg het nodige onder- houd. Denk aan de jonge bomen die begeleiding nodig hebben, de onkruid- bestrijding en de snoeiwerkzaamheden. Uw tuin moet als het ware een duwtje krijgen. De basis voor een goed en mooi beeld voor de lange duur zal dan worden gelegd.

Het onderhoud wordt vaak onderschat en door een gebrek aan tijd en zin bij de tuinbezitter schiet het tuinonderhoud er vaak bij in. Vaak is tuinonderhoud ook niet de grootste hobby van de eigenaar. Toch geniet een goed onderhouden tuin niet alleen waardering bij de tuinbezitter maar ook bij uw medebewoners, visite en omwonenden. Goed om bij stil te staan.

Tuinonderhoud hangt sterk af van de behoeftes van de tuin en zijn eigenaar maar ook van het type tuin en het natuurlijk evenwicht daarin. In elke vorm van ondersteuning met betrekking tot het onderhoud kunnen wij u van dienst zijn.

Uiteraard kunt u met alle voorkomende tuinonderhoudswerkzaamheden bij ons terecht. Denk aan bijvoorbeeld het laten knippen van een haag, het snoeien van een boom, het maaien van uw gazon, het bemesten van uw tuin en het simpelweg onkruidvrij maken van de tuin. Op afroep kunnen deze werkzaamheden worden uitgevoerd. Dat kan incidenteel maar u kunt ook een onderhoudscontract met ons aangaan. Dit kan een op maat contract zijn waarin is opgenomen wanneer welke werkzaamheden voor welke prijs worden uitgevoerd. Wanneer u hiervoor kiest, zorgt Van Drunen Hoveniers ervoor dat uw tuin het gehele jaar door een verzorgd karakter heeft. Informeer naar de mogelijkheden.