Home
Bedrijf
Tuinontwerp
Tuinaanleg
Onderhoud
Fotos
Contact
Vacatures

Tuinaanleg

Bij de aanleg van een tuin wordt uitgegaan van het tuinontwerp met het eventuele bijbehorende beplantingsplan. Uitvoerig is met u het plan van aanpak besproken alvorens wordt gestart wordt met het aanleggen van uw nieuwe tuin. Kortom, het tuinplan wordt concreet gemaakt.

Onze verscheidenheid aan diensten stelt ons in staat om elke denkbare uitvoering te realiseren. Bestratingen, gazons, grondbewerking, vijvers, beplantingen, tuinberegening, schuttingen, pergola’s en andere bouwkundige elementen. Met één vast team in uw tuin voeren we de werk- zaamheden efficiënt uit. Geen onnodig wachten omdat werkzaamheden niet aansluiten. Nee, we bieden het volledige pakket. We starten en ronden af.

Het gewenste resultaat zal, nadat de tuin netjes is opgeruimd, aan u worden op- geleverd. Na één groeiseizoen zullen dode beplantingen op onze kosten worden vervangen. Zo staan we garant voor een optimale groeigarantie. Een plan van onderhoud zal met u worden besproken. Ons doel is nagestreefd... U kunt gaan genieten van uw tuin!