Home
Bedrijf
Tuinontwerp
Tuinaanleg
Onderhoud
Fotos
Contact
Vacatures

Tuinontwerp


Stap 1

Aan iedere tuin ligt een tuinontwerp ten grondslag. Dit tuinontwerp kan variƫren van een eenvoudige herindeling van uw bestaande tuin tot het inrichten van een geheel nieuwe tuin. Tegenwoordig wordt de tuin gezien als een verlengstuk van de huidige leefomgeving. Om dat te realiseren wordt de tuin vaak in dezelfde stijl als het huis of het interieur uitgevoerd, zodat een groter geheel ontstaat. Wellicht dat u zelf een idee heeft hoe uw tuin er uit moet zien, maar misschien wilt u zich laten adviseren door onze deskundigen. Graag nemen wij in een persoonlijk gesprek, bij u thuis of op uw bedrijfslocatie, de situatie vrijblijvend met u door, waarna Van Drunen Hoveniers bij het maken van een passend tuinontwerp zoveel mogelijk rekening houdt met uw wensen/ eisen en mogelijkheden.
Belangrijk hierbij is dat u in een eerste kennismaking duidelijk maakt wat die wensen en eisen zijn. Hoe functioneel moet uw tuin zijn? Wordt het een kindvriendelijke tuin en welke stijl past het beste bij u zelf en uw omgeving? Dit kan uiteenlopen van een romantische Engelse bloementuin tot een hedendaagse strak ingerichte moderne tuin. Ook de bestedingsruimte is voor u als klant en voor ons als uitvoerende partij belangrijk om te weten.

Kortom : Uw tuin en uw leefomgeving worden geinventariseerd. Uw wensen en eisen worden besproken en in het eerste gesprek kan vaak al een offerte worden gemaakt voor het uitvoeren van een tuinontwerp.

vorige | volgende